Linkek a témában:
Grapoila
Cégünk egy fiatal, lendületes csapatból áll össze. Elsődleges és mindenkori célunk a tökéletes minőségű hidegen sajtolt olaj előállítása.
Az olaj minőségét nagyban meghatározza, hogy hideg sajtolással állítjuk elő, melynek köszönhetően semmiféle vegyszer nem kerül bele a gyártási folyamat során.
A pellet kiválóan alkalmas sütőipari termékek természetes adalékanyagának is.
Pödör
A tökmagolaj természetes állapotú, mélyzöld-vörösesbarna színű (dikroikus) olaj, és nagyon jellegzetes, tipikus (diójellegű) aromával rendelkezik, ami keveredik finom pirított aromával, csábító friss kenyérhéj- illattal, valamint lágy karamell-tónusokkal. Az intenzív színét a textíliákból mosás után egyszerűen a napon történő fehérítéssel távolíthatjuk el.
Szak naturolaj
Göcseji extra szűz olajok
Göcseji tökmagolaj, dióolaj, mákolaj, mogyoróolaj, mandulaolaj
Meghatározás
étolaj, tökmagolaj, hidegen sajtolt, dió, mák, lenmag, szőlőmag olaj, kendermag, mogyoró