Linkek a témában:
Bükki sajt
Sajtjainkat természetes körülmények között szabadon tartott hegyvidéki magyar tarka tehéntejből és holstein friz tehéntejből készítjük, hagyományos technológiai eljárással.
Jáki sajt
A házi sajt egyre nagyobb teret hódít magának. A közelmúlt meglepetése volt számomra, hogy Jákon is készül sajt, ráadásul egy 22 éves egyetemista lány foglalkozik vele. - Sajtot készítettünk a Rácz majorban.
Prima donna (Herceghalom)
Cégünk olasz tulajdonú jogelődje a kilencvenes évek elején alakult, azzal a céllal, hogy az olasz típusú sajtokat bevezesse a magyar piacra, megszeretesse a fogyasztókkal ezeket a termékeket, és megismertesse az olasz sajtok – közülük is elsősorban a mozzarella – széles körű felhasználási lehetőségeit.
Cserpes
Valóban nem sejtettem, hogy lesz egyszer egy Cserpes Sajtműhely, viszont tudtam, hogy többre vagyok hivatva, mint ahogy azt a családom és környezetem determinálta.
Nemesbugac birtok
Birtokunk, a Bugaci tájvédelmi körzet szélén található, ahol az ősgyepen elterülő legelők biztosítják magyar tarka teheneink számára az egészséges és ízletes takarmányt.
Fekete tanya
Nagymaroson a Fekete tanyán 100%-os tehéntejből gépek kizárásával (fejéstől a préselésen át a csomagolásig) kizárólag kézzel gyártott házi sajt készül.
Magyar sajt lett a világ második legjobb sajtja
Ezüstérmes lett Róna Péter közgazdász füstölt sajtja a világ legnagyobb sajtkiállításán.
Felgyői Kecskesajt
Gyermekkori álmunk vált valóra, amikor inem régen egy mini családi gazdaságot hoztunk létre, melynek célja kecskesajtok, joghurtok, túró készítése. Törekszünk a sajtjaink kéznűves jellegének megörzésére, ami nem csak abban jelenik meg, hogy a sajtkészítés folyamata nincs gépesítve , azaz "két kezi munkánk" van benne, hanem sajtjaink finomak legyenek, fogyasztásuk különleges élményt jelentsen.
Meghatározás
Kézzel, hagyományos technikával készített sajtok